Lundroi pranë pushuesve, bllokohet skafi

Pronari i tij gjobitet me 110 mijë lekë

Policia njoftoi bllokimin e një mjeti lundrues që kishte thyer barrierat e sigurisë dhe kishte lëvizur në zonën e pushuesve në bregdetin e Ksamilit.

Pronari i gomones është gjobitur me 110 mije lekë për mungesën e dokumentacionit.

Policia thotë se vijon kontrollet në zonat bregdetare dhe apelon që të denoncohet çdo rast që cenon sigurinë e pushuesve.

Burimi: Tv Klan

www.targaime.com

whatsapp 0676048400

Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2021, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2021, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2021, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *