fbpx

Siguracion Makine TPL

  • Sigurimi i detyrueshëm i mbajtësit të mjetit motorik për përgjegjësinë civile ndaj palëve të treta
  • Sigurim i detyrueshëm për çdo automjet me targa shqiptare që qarkullon brenda territorit të Republikës së Shqipërisë
  • Në kuadër të ligjit “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit” çdo automjet që qarkullon brenda territorit të Republikës së Shqipërisë duhet të jetë i pajisur me policën TPL (Sigurimi i Detyrueshëm i Mbajtësit të Mjetit Motorik për Përgjegjësinë Civile ndaj Palëve të Treta)
  • Ky sigurim përfshin mbulimin e shpenzimeve si pasojë e dëmeve materiale, shëndetësore dhe pasurore të shkaktuara ndaj palëve të treta, për shkak të qarkullimit të mjetit motorik të siguruar

Rezultate te ngjashme:

siguracion makine 2019

siguracion makine sa kushton

siguracion makine tpl

siguracion online

siguracion makine 2018

Cmimi i tpl

Cmimet e tpl

Open chat
1
Pershëndetje,
operatorët tanë jane online. Për çdo pyetje rreth siguracionit të makinës tuaj mos hezitoni të na shkruani!
Anna