Rreth nesh

Targaime.com është një blog i specializuar në fushën e sigurimeve, i krijuar nga bashkimi i një agjenci marketingu online dhe nje senior underwriter i specializuar ne sigurime dhe risigurime. Ne kemi jemi prezent në industrinë e Sigurimeve dhe marketingut online për më shumë se 10 vjet, duke punuar dhe drejtuar kompani në Europë dhe Shtetet e Bashkuara të specializuara në marketingun e shitjeve online, duke me fokus kruesor sektorin e sigurimeve.

Përvoja jonë e gjerë dhe ekspertiza na japin një kuptim të thellë të sektorit të sigurimeve dhe na bëjnë të pajisur me kontakte të vlefshme në fushën e sigurimeve, duke interpretuar per ju produktet e sigurimeve nga A-ja deri te ZH-ja.

Në Targaime.com, ne ofrojmë informacion dhe këshilla të vlefshme për sigurimet. Përmes fushatave tona të ndërmarrura, përfshim edhe taktika të dobishme për të tërhequr interesin e konsumatorëve në fushën e sigurimeve. Pyesim lexuesit tanë: Çfarë lloji i sigurimit ju duhet? Çfarë ofrohet nga polica e sigurimit ne treg? Sa kushton të sigurosh jetën time apo pronën time?

Nëse dëshironi më shumë informacion rreth marketingut dhe aktorëve të fushës së sigurimeve, na kontaktoni në info@targaime.com. Ne jemi të gatshëm për t’ju përgjigjur dhe t’ju ndihmojmë në çdo aspekt të marketingut të sigurimeve.

Faleminderit që vizituat Targaime.com! Lexoni artikujt tanë të fundit për këshilla dhe truke në fushën e sigurimeve. Insurance Tips & Tricks

Whatsapp 0676048400