TIRANË – Qytetarët shqiptarë kanë siguruar më shumë jetën por edhe banesat e tyre. Sipas të dhënave zyrtare, tregu i sigurimeve është rritur ndjeshëm vitet e fundit, megjithatë kompanitë flasin për një nivel jo të lartë të sigurimeve vullnetare, ndonëse pandemia dhe tërmeti rritën ndërgjegjësimin e qytetareve.

Drejtuesi i departamentit te sigurimeve ne bashkepunim me bankat nga Albisg thekson se informimi është faktori kyç që ndikon për të gjitha llojet e sigurimeve.

Qeveria po ashtu ka ndërmarrë një nismë për sigurimin e detyrueshëm të banesave nga tërmetet. Shqipëria konsiderohet si vend që preket nga ngjarje me natyrë katastrofe me pasoja të kosiderueshme./

Burimi: abcnews.al

www.targaime.com Siguracione online
whatsapp 0676048400
Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2023, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2023, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2023, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete