6-mujori i parë 2023/ Zbulohen vendet nga ku shqiptarët blenë më shumë makina.

Kreu i DPSHTRR-së, Blendi Gonxhe, nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale ka zbuluar disa të dhëna nga databaza e institucionit për flotën e automjeteve që qarkullojnë në rrugët e Shqipërisë.

Grafikat tregojnë përgjithësisht një trend rritës sa i përket blerjes së automjeteve që i përkasin kategorisë Euro 5 nga ana e qytetarëve shqiptarë.

Në grafik tregon se shtetet kryesore të origjinës së mjeteve që vijnë në Shqipëri, janë Italia me 23%, Gjermania me 21% dhe Zvicra me 10%.

Burimi: Sigurime.online

www.targaime.com Siguracione online

whatsapp 0676048400

Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2023, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2023, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2023, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *