Muaji gusht shënon rritje të numrit të personave që hyjnë drejt Shqipërisë nëpërmjet pikave të kalimit kufitare tokësore me Greqinë dhe Maqedoninë e veriut.

Vetëm 2 ditët e para të gushtit nga PKK Kapshticë kanë hyrë 7570 shtetas drejt vendit tonë, ndërsa ky numër paraqitet më i lartë në PKK Qafë Thanë, 12 073 shtetas.

Nga sa vihet re është se shqiptarët e Maqedonisë së Veriut i drejtohen bregdetit shqiptar për të pushuar përgjatë muajit gusht. Pritet që numri të rritet edhe më shumë në ditët e ardhshme.

Burimi: Pena.al

www.targaime.com Siguracione online

whatsapp 0676048400

Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2023, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2023, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2023, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *