hitjet e Grupit Mercedes-Benz u rritën me 6% në tremujorin e dytë krahasuar me një vit më parë, në 515.700 makina, falë kërkesës për makinat elektrike më të kushtueshme – deklaroi të martën shtëpia automobilistike gjermane.

Shitjet u rritën në të gjithë rajonet kryesore të shtëpisë automobilistike – Europë, Azi dhe Amerikë e Veriut – me rritje prej 23% të dërgesave në Gjermani, 12% në Kinë dhe 5% në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në pjesën tjetër të botës, shitjet në tremujorin e tyre ranë me 12%, në 20.700 makina.

Makinat elektrike konfirmohen motori kryesor i rritjes në këtë tremujor, ku rritjet e automjeteve u rritën me 123%, duke arritur 56.300 njësi.

Edhe segmenti i makinave më të kushtueshme – që përfshin model si AMG, Maybach dhe Classe G – regjistroi rritje të qëndrueshme me 12% në këtë periudhë.

Reuters

www.targaime.com

whatsapp 0676048400

Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2021, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2021, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2021, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *