Policia e shtetit ka vene ne dispozicion te qytetareve nje aplikacion online ku mund te kontrolloni gjobat e makinës në databazën e policise rrugore.

Ne dy kuadrate vendosen targa e makines dhe numri i shasise dhe pas nje kerkimi ne ekran shfaqet detyrimi qe mund te keni ndaj policise rrugore.

Kontrolloni gjobat e policisë rrugore

Disa rregulla:*
Pagesa bëhet brënda 15 diteve kur merr formë të prerë. Me kalimin e afatit paguhet 2%.
Për pagesat brenda 15 ditëve bëhet 50% zbritje në vlerën e kundravajtjes.
Për çdo shqetësim apo ankesë qytetarët mund të komunikojnë dhe në adresat e-mail: policiaeshtetit@asp.gov.al apo policiarrugore@asp.gov.al

*ndryshuar ne 2023

Ky sistem bën të mundur verifikimin e detyrimeve të pashlyera që qytetari ka në të gjithë Shqipërinë.

Klikoni këtu për të kontrolluar gjobat e policisë rrugore!

kontrolloni gjobat policise rrugore

Burimi: Albeu

www.targaime.com

whatsapp 0676048400

Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2021, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2021, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2021, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *