Fiat ka vendosur të mos prodhojë më makina me ngjyrë gri, duke nisur nga 4 korriku, dita kur do të dalë në treg modeli i ri Fiat 600e.

Marka e grupit Stellantis ka vendosur të krijojë një gamë të re ngjyrash që e marrin frymëzimin nga dielli, qielli dhe toka e Italisë.

PA.load(“0390123001-1-9385”);

“Kemi thyer rregullat. Vendosëm të ndërpresim prodhimin e makinave gri Fiat. Është një zgjedhje kërkuese dhe e guximshme, e cila synon të forcojë më tej lidershipin e Fiat-it si një markë e gëzimit, ngjyrave dhe optimizmit.

Italia është vendi i ngjyrave dhe, nga sot, edhe i makinave Fiat” – tha Olivier Francois, CEO i Fiat dhe global chief marketing officer i Stellantis.

Ai shtoi se “Fiat dëshiron të frymëzojë njerëzit të jetojnë me optimizëm dhe pozitivizëm dhe ky do të jetë një nga misionet e Fiat 600e, makinë elektrike, e cila do të prezantohet më 4 korrik”.

Spoti skenografik i xhiruar në Lerici

Reklama e re, e xhiruar ne Lerici, Liguria, është skenografike.

Crossover kompakt ngrihet nga një vinç dhe zhytet, fjalë për fjalë, në bojë portokalli.
Suv-i i ri, i cili do të jetë elektrik dhe hibrid, trashëgon emrin e modelit ikonë të viteve ‘50-‘60 dhe përmasat e 500X.

PA.load(“0390123001-4-7088”);

Ai do të ketë ngjyrat e flamurit italian në parakolp dhe shkronjën “e” (elektrike) te dera e pasme. Pak më e gjatë se 4 metra, Fiat 600 lind në platformën Stellantis kushtuar automjeteve kompakte.

Ajo do të ndërtohet në Poloni, në fabrikën Tychy e Grupit.

Il Sole 24 Ore

Burimi: Monitor

www.targaime.com Siguracione online

whatsapp 0676048400

Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2023, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2023, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2023, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *