Policia Vendore e Shkodrës ka nisur gjobitjen e këmbësorëve të cilët nuk respektojnë rregullat e qarkullimit rrugor. Disa muaj më parë ka hyrë në fuqi Kodi i ri rrugor, i cili parashikon gjoba edhe për këmbësorët që nuk ecin në vijat e bardha, trotuare apo në mbikalime e nënkalime. Shefi i seksionit të trafikut rrugor në policinë e Shkodrës komandant Endrit Neziri thotë se pas sensibilizimit të qytetarëve, tashmë ka nisur ndëshkimi i këmbësorëve sepse shpesh herë kanë qenë burim aksidentesh.

Neziri ka një apel jo vetëm për këmbësorët, por edhe për drejtuesit e automjeteve që të respektojnë rregullat e qarkullimit rrugor. Trafiku rrugor në Shkodër ka një menaxhim të ri shprehet Neziri duke shtuar numrin e efektivëve në rrugët kryesore.

Një shqetësim mbeten edhe mjetet e transportit që lëvizin në qytet për të cilat janë zhvilluar disa takime mes policisë dhe bashkisë Shkodër për zgjidhjen e këtij problemi. Gjobat për këmbësorët në Shkodër kanë nisur që nga gjysma e muajit janar të vendosen dhe deri më tani sipas burimeve pranë policisë së Shkodrës janë afro 150 qytetarë të gjobitur.
Burimi: BalkanWeb

www.targaime.com

whatsapp 0676048400

Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2021, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2021, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2021, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete.