Një drejtues automjeti në Tiranë është gjobitur me 18 mijë lekë të reja, pasi ka parkuar në mënyrë të gabuar dhe ka penguar kalimin e autobusit.

Lajmin e ka bërë të ditur Policia përmes një njoftimi, ku thuhet se shoferi qarkullonte me automjet, pa kryer kontrollin teknik, si dhe me masa administrative të pashlyera.

Ndërkohë Policia i bën apel drejtuesve të mjeteve që të ndërgjegjësohen për mënyrën si parkojnë, në mënyrë që t’i sigurohet të tjerëve lëvizja e lirë.

Reagimi i Policisë:

🚨⚠️ Parkoi në mënyrë të gabuar, duke penguar kalimin e autobusit, ndëshkohet administrativisht drejtuesi i automjetit.

Rendësia e parkimit në mënyrë të përshtatshme, nuk është vetëm për rregull, por edhe një ndër faktorët kryesorë të lëvizjes dhe qarkullimit të lirë të gjitha mjeteve, përfshirë këtu mjetet e transportit publik.

Në këtë video shfaqet një drejtues automjeti, i cili duke parkuar në mënyrë jo të rregullt, ka penguar qarkullimin e autobusëve.

Gjatë kontrollit të dokumentacionit, ka rezultuar se drejtuesi qarkullon me automjet, pa kryer kontrollin teknik, si dhe me masa administrative të pashlyera.

Duhet të ndërgjegjësohemi për mënyrën si parkojmë, që t’ju sigurojmë të tjerëve, lëvizje të lirë.

Shpërndaje për të ngritur vetëdijen!

Burimi: euronews

www.targaime.com

whatsapp 0676048400

Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2021, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2021, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2021, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete.