TIRANË, 23 Janar/ATSH/ Policia Rrugore njoftoi se ka ndaluar një seri automjetesh të cilat janë kapur duke udhëtuar me fenelina si ato të Policisë, të paautorizuara, duke shkaktuar konfuzion tek përdoruesit e tjerë të rrugës. Policia u bënë apel qytetarëve të mos i përdorin, pasi do të gjobiten sipas ligjit.

Policia përcolli pamje filmike që dëshmojnë shkelje të rënda të nenit 175, pika 4, të Kodit Rrugor. Janë mjete që përdorin në mënyrë të paligjshme fenelina dhe sisteme shtesë, pa autorizimin e duhur. “Kjo sjellje jo vetëm që është jashtë ligjit, por rrezikon sigurinë rrugore dhe krijon konfuzione për drejtuesit e mjeteve të tjera”, bëhet me dije nga Policia Rrugore.

“Nëse kemi më shumë qytetarë të vetëdijshëm dhe të përgjegjshëm, rrugët tona do të jenë më të sigurta për të gjithë. Siguria në rrugë është përgjegjësi e të gjithëve! Kemi detyrë të jemi modele të mira dhe të ndihmojmë në krijimin e një mjedisi të sigurtë për të gjithë”, njofton Policia e Shtetit.

Burimi: ATA

www.targaime.com

whatsapp 0676048400

Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2021, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2021, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2021, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete.