Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka njoftuar ndërprerje të Përkohshme të Qarkullimit të mjeteve në datat 24-26 dhe 30 tetor në Tiranë. Në këto data do të zhvillohet “Automotive Fair Albania II” dhe do të ndërpritet përkohësisht qarkullimi në disa akse.

Akset që do të bllokohen

Në datën 24-26, 30 Tetor 2023 do të ketë bllokime në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” dhe sheshi “Nënë Tereza”.

Në datë 27.10.2023 – DUAL TRACK RACE / 17:00 – 20:30

Fillimi i rrugëve “Ibrahim Rrugova”, “Adem Jashari” deri tek Sheshi “Frederik Shopen”

Rruga “Lekë Dukagjini” deri tek UPT

Sheshi “Nënë Tereza”

Fillimi Rruga “Abdyl Frashëri”

Rruga “Gjergj Filipi”

Sheshi “Gjon Pali II”

Datë 28.10.2023 – SUPERMOTO (11:00 – 15:30)

Fillimi i rrugëve “Ibrahim Rrugova”, “Adem Jashari” deri tek Sheshi “Frederik Shopen”

Rruga “Lekë Dukagjini” deri tek UPT

Sheshi “Nënë Tereza”

Fillimi Rruga “Abdyl Frashëri”

Rruga “Gjergj Filipi”

Sheshi “Gjon Pali II”

Datë 28.10.2023 – Tirana Grand Prix (19:00 – 21:30)

Bulevardi “Deshmorët e Kombit” deri tek Rruga “Ismail Qemali”

Segmenti Rruga “Ismail Qemali” deri tek Bulevardi “Dëshmorët e Kombit” dhe deri te rruga “Papa Gjon Pali II”

Fillimi i rrugëve “Ibrahim Rrugova”, “Adem Jashari” deri tek Sheshi “Frederik Shopen”

Rruga “Lekë Dukagjini”

Sheshi “Nënë Tereza”

Fillimi Rruga “Skerdilajd Llagami”, “Faik Konica”, “Dervish Hima” pranë stadiumit “Air Albania”

Stadiumi “Air Albania”

Rruga “Gjergj Filipi”

Fillimi Rruga “Abdyl Frashëri”

Sheshi “Gjon Pali II”

Fillimi Rruga “Asim Zeneli” te Sheshi “Gjon Pali II”

Rruga “Papa Gjon Pali II”

Burimi: Koha Jone

www.targaime.com

whatsapp 0676048400

Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2021, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2021, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2021, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete.

https://www.facebook.com/automotivefairalbania/posts/309824161801689?ref=embed_post