Dixhitalizimi i shumë pajisjeve në policinë e shtetit ka cuar në një hap tjetër dhe vendosjet e masave administrative për shkelje të ndryshme të kodit rrugor.

Tashmë do t’u themi lamtumirë fletëve të gjobave të ngjitura në xhamin e makinës kur shoferi nuk është prezent pasi cdo drejtues mjeti do ta marre njoftimin mëpërmjet portalit e-albania nëse ndëshkohet nga policia.

“E-gjoba lidhet me portalin e-albania në kohë reale dhe qytetari njoftohet te rubrika e njoftimeve për gjobën ku i jepen të dhëna për datën, vendin, targën e mjetit, shkeljen dhe masën administrative që ka marrë. Ndërsa tek rrubrika dokumentet e mia i del masa që ka marrë. Çdo qytetar të konfirmojë në portalnumrin e telefonitdhe e-mailin dhe njoftimi i gjobës do ti shkojë edhe në telefon me SMS ose në email”– tha Altin Qato, Drejtor i Policisë Rrugore.

Kjo risi teknologjike do të sjellë lehtësi jo vetëm për drejtuesit e mjeteve por edhe për punonjësit e policisë.

Kjo risi do të japë efekte të drejtperdrejta si tek punonjësit e policisë dhe tek përdoruesit e rrugës. Ndër vite kemi pasur ankesa për këtë proces dhe mendoj se është diçka novatore”- tha shefi i komisariatit rrugor Tiranë, Besmir Qibini.

Njoftimi në kohë i shoferit për gjobën i mundëson atij dhe të përfitojë uljen me 50%  e parashikuar nga kodi rrugor nëse e paguan brenda 15 ditëve gjobën e marrë.

Burimi: Top Channel

www.targaime.com

whatsapp 0676048400

Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2021, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2021, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2021, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete.