A keni Gjoba të pa paguara,

Kontroll për kundravajtjet rrugore

Këtu mund të kontrolloni për kundravajtjet rrugore të palikujduara me ane të targës së mjetit dhe numrit të shasisë (17-shifror)

Më poshtë faqja zyrtare e Policisë së Shtetit

https://arkiva.asp.gov.al/index.php/sherbime/kontrolloni-gjobat-tuaja

Nëse nuk fuksionon ose nuk keni nr e shasis shkarkoni aplikacionin Fortes per iOS dhe Android ose vizitoni mobile.fortes.al

Për asistencë të aplicacionit Fortes na shkruani në whatsapp 0676048400 https://wa.me/676048400

Pagesa bëhet brënda 5 diteve kur merr formë të prerë.

Ju mund të kryeni pagesën me PAGO.al

 

Me kalimin e afatit paguhet 2%

Për pagesat brenda 5 ditëve bëhet 20% zbritje në vlerën e kundravajtjes.

Për çdo shqetësim apo ankesë qytetarët mund të komunikojnë dhe në adresat e-mail: policiaeshtetit@asp.gov.al apo policiarrugore@asp.gov.al

Ky sistem bën të mundur verifikimin e detyrimeve të pashlyera që qytetari ka në të gjithë Shqipërinë.

Gjobat dhe kundravajtjet rrugore mund ti verifikoni dhe tek www.e-albania.al

Burimi:  www.targaime.com

Llogarit & porosit online

Për çdo pyetje që mund të keni, kontaktoni në:

E-mail: info@targaim.com

www.targaime.com Siguracione online

whatsapp 0676048400

Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2021, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2021, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2021, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online. Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete. Informacion ne lidhje me kolaudimet rinovimet dhe taksat tek Dpshtrr, Blendi Gonxhe / Blendi Gonxhja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *