Policia e shtetit ka vene ne dispozicion te qytetareve nje aplikacion online ku mund te kontrolloni gjobat e makinës në databazën e policise rrugore.

Ne dy kuadrate vendosen targa e makines dhe numri i shasise dhe pas nje kerkimi ne ekran shfaqet detyrimi qe mund te keni ndaj policise rrugore.

Kontrolloni gjobat e policisë rrugore

Disa rregulla:
Pagesa bëhet brënda 5 diteve kur merr formë të prerë. Me kalimin e afatit paguhet 2%.
Për pagesat brenda 5 ditëve bëhet 20% zbritje në vlerën e kundravajtjes.
Për çdo shqetësim apo ankesë qytetarët mund të komunikojnë dhe në adresat e-mail: policiaeshtetit@asp.gov.al apo policiarrugore@asp.gov.al

Ky sistem bën të mundur verifikimin e detyrimeve të pashlyera që qytetari ka në të gjithë Shqipërinë.

Klikoni këtu për të kontrolluar gjobat e policisë rrugore!

Kontrolloni gjobat policise rrugore

Burimi:Albeu

www.targaime.com

Mobile 0676048400

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *