Volkswagen është gati për ndalimin e shitjes së makinave me motor me djegie të brendshme në Europë në vitin 2035, ndërkohë që fuqizon gamën e saj të makinave elektrike, deklaroi CEO i shtëpisë automobilistike Oliver Blume, në sallonin e lëvizshmërisë IAA në Mynih.

“Ne jemi të përgatitur për ndalimin e makinave me motor me djegie të brendshme në vitin 2035 në Europë” tha Blume para gazetarëve në sallonin e makinave.

Falë marrëveshjes me Kinën, shtëpia e dytë automobilistike më e madhe në botë, do të jetë në gjendje të shkurtojë kostot e baterive, falë reduktimit me 50% të kostove në nivelin e qelizave.

Shtëpitë automobilistike europiane janë nën presionin nga ana e prodhuesve kinezë të makinave elektrike, të cilët kanë zhvilluar modele më ekonomike dhe më të lehtë për t’u përdorur në Kinë dhe tani po zgjerohen në Europë.

“Mendoj se kemi mundësi të mëdha – tha Blume. – Dimë si të ndërtojmë automobila, me cilësinë më të lartë.

Duhet të punojmë shumë në lidhje me kostot”.

/ Reuters

Burimi: Monitor

www.targaime.com Siguracione online
whatsapp 0676048400
Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2023, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2023, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2023, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete