Policia Rrugore e Tiranës ka vendosur 10,641 gjoba gjatë javës që kaloi për shkelje të ndryshme rrugore.

Ndër gjobat  e vendosura janë ato për xhama të errësuar, shpejtësi mbi normën e lejuar, për përdorim të celularit gjatë drejtimit të makinës, për mosdhënie përparësia ndaj këmbësorëve në vijat e bardha, për mosvendosje të rripit të sigurimit si dhe mosvendosje të kaskës mbrojtëse nga drejtuesit e motomjeteve.

19 shoferë janë arrestuar dhe proceduar për shkelje të rregullave të qarkullimit rrugore. Gjithashtu, 9 makina janë bllokuar.

Burimi: tvklan.al

www.targaime.com Siguracione online
whatsapp 0676048400
Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2023, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2023, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2023, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete