Brenda një jave në Tiranë 28 persona janë arrestuar ose proceduar në gjendje të lirë për drejtim automjeti në gjendje të ndehur ose pa leje drejtimi, si dhe për shkelje të rregullave të qarkullimit rrugor.

Me masa administrative janë ndëshkuar 648 drejtues mjetesh të cilët kanë përdorur celularë në timon.

432 shoferë janë ndëshkuar për mosdhënie përparësie këmbësorëve, në vija të bardha dhe 557 të tjerë janë ndëshkuar për mos vendosje të rripit të sigurimit.

Gjithashtu janë vendosur 660 masa administrative për për mosvendosje të kaskës mbrojtëse, nga drejtuesit e motomjeteve. 78 persona kanë marrë masë administrative për mospërdorimin e monopatinave në vendet e duhura dhe 138 këmbësorë kanë marrë masa administrative për shkak të shkeljeve të rregullave të qarkullimit.

15 automjete janë bllokuar, për detyrime të pashlyera, mungesë dokumentacioni dhe për verifikime, nga Seksioni i Trafiqeve të Paligjshme në DVP Tiranë.

Burimi: BW

Burimi Sigurime Online

www.targaime.com Siguracione online
whatsapp 0676048400
Sigurimi i makines online, llogaritja e siguracionet e makinave, kartoni jeshil cmimi, sa kushton kartoni jeshil 2023, kartoni jeshil per maqedoni, siguracioni i makinave cmimi, siguracion, makine cmimi 2023, siguracion makine online, siguracion makine per greqi, siguracion makine ne shqiperi, siguracion makine ne shqiperi taksa online, siguracioni i motorrit, sa kushton siguracioni i makinave 2023, ligji i ri per siguracionet e makinave, kontrollo siguracionet e makines, polica e sigurimit online, llogaritja e siguracionit te makines online.Ja kush jane kompanite e sigurimeve qe Shesin siguracione online: Sigal Uniqa Group Austria, Intersig Vienna Insurance Group, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Albsig, Atlantik, Ansig, Eurosig. Lista e plote e kompanive te sigurimeve qe operojne ne tregun Shqiptar: Insig, Sigal Uniqa Group Austria, Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group, Atlantik, Intersig Vienna Insurance Group, Eurosig, Albsig, Ansig. Sigal Live Uniqa Group Austria, Sicred, Insig Jete, Albsig jete