fbpx

Karton Jeshil

Çfarë është Sigurimi Karton Jeshil ( Green Card), është një sigurim i detyrueshëm i automjeteve me targa shqiptare që qarkullojnë jashtë Republikës së Shqipërisë.

Sa Kushton? Në varësi të specifikave të automjetit dhe të kohëzgjatjes së qëndrimit në shtetin tjetër.

Duke klikuar butonin “Aktivizo” ju keni pranuar Kushtet e Perdorimit

Siguracion i detyrueshëm për mjetet me targa shqiptare që qarkullojnë jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë. Kohëzgjatja e siguracionit mund të jetë 15 ditë, 1 muaj, 3 muaj, 6 muaj ose 1 vit.

Rezultate te ngjashme:

Karton Jeshil

Super Oferta!Karton Jeshil Oferte -10% & -20% i mjeteve

Cmimet Karton Jeshil Janar 2022

Siguracioni për në Malin e Zi

karton jeshil cmimi

Open chat
1
Përshëndetje, nëse keni nevojë për Karton Jeshil Operatorët tanë janë online!