fbpx

Info të Vlefshme

TargaIme Ju ofron një listë me kontakte që Ju shërben në rast aksidenti.

Avokatë per aksidente automobilistike ( të specializuar në fushën e sigurimeve )

Nr.EmriMbiemriNr. kontakti
1Albano Leka069#####
2AlbanToro069#####
3AnilaVeliaj,Hoxhaj069#####
4ArdianDauti069#####
5ArtionPashollari069#####
6Arsen Balteza069#####
7DorantEkmekciu069#####
8EduardVeliaj069#####
9FlorianBejleri069#####
10FotiRustemi069#####
11IlirAlushi069#####
12KorabCani069#####
13KostandinTrendafili069#####
14MariglenBeqiri069#####
15NazmiTroci069#####
16OlianaAjazi069#####
17SaimirKola069#####
18SkenderAllmeta069#####
19Ina Deda069#####
20YlliDervishi069#####
21Suad Idrizi069#####
22ErionSeferi069#####
23DrisitMalaj069#####
24Arber Kaci069#####
25Erion Pashaj069#####
26HakiHaxhillari069#####
27DenisPrifti069#####
Na kontaktoni ne [email protected] per me shume info ose UP-Date i te dhenave

Vleresues Demesh:

Emri-MbiemriLloji i LicencësNr. kontakti
Artur SulçeV. dëmeve materiale dhe shëndetësore0692059###
Artur ZheguV. i dëmeve materiale dhe shëndetësore0684030###
Ajet BakiuV. i dëmeve shëndetësore0694026###
Fatmir HashoV. i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore0689034###
Jakup KolaV. i dëmeve materiale dhe shëndetësore0692418###
Gramos YlliV. i dëmeve shëndetësore0662185###
Gjergji SykoV. i dëmeve shëndetësore0692603###
Hajri GërbiV. i dëmeve shëndetësore0692035###
Lekë GjoniV. i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore0692064###
Taulant MukaV. i dëmeve shëndetësore06720####
Na kontaktoni ne [email protected] per me shume info ose UP-Date i te dhenave

Përmbarues:

Nr.EmriMbiemriKontakti
1ALTIN KASO[email protected]####.com
2ANDREA BAÇI[email protected]####.com
3BESMIR KODRA[email protected]####.com
4BESIM MARGJEKA[email protected]####.com
5BUJAR SHEHU[email protected]####.com 
6DESIAN BRAHIMLLARI[email protected]####.com
7GAZMOR GURI[email protected]####.com
8GENTI BUSHATI[email protected]####.com
9GENTIAN FRANGU[email protected]####.com
10HASAN MENA[email protected]####.com

Na kontaktoni ne [email protected] per me shume info ose UP-Date i te dhenave

Open chat
1
Pershëndetje,
operatorët tanë jane online. Për çdo pyetje rreth siguracionit të makinës tuaj mos hezitoni të na shkruani!
Anna