fbpx

Sigurim Kontrate/ Oferte

Kontrata e garancise eshte nje marreveshje trepaleshe midis Kontraktuesit (firma ose personi qe merr pjese ne tender), Garantuesit (Siguruesit) si...

Sigurimi i Pergjegjesise

Sigurimi i Pergjegjesise Publike dhe te Produktit, mbulon ne sigurim pergjegjesine qe ka i Siguruari ndaj paleve te treta, te...

Sigurimi i pasurisë

Siguruesi dëmshpërblen të Siguruarin për humbjen, dëmtimin ose shkatërrimin e pasurisë së siguruar në mënyrë të papritur, të paparashikuar dhe...

Page 41 of 42 1 40 41 42
Open chat
1
Pershëndetje,
operatorët tanë jane online. Për çdo pyetje rreth siguracionit të makinës tuaj mos hezitoni të na shkruani!
Anna