fbpx

Sigurim Kontrate/ Oferte

Kontrata e garancise eshte nje marreveshje trepaleshe midis Kontraktuesit (firma ose personi qe merr pjese ne tender), Garantuesit (Siguruesit) si...

Sigurimi i Pergjegjesise

Sigurimi i Pergjegjesise Publike dhe te Produktit, mbulon ne sigurim pergjegjesine qe ka i Siguruari ndaj paleve te treta, te...

Sigurimi i pasurisë

Siguruesi dëmshpërblen të Siguruarin për humbjen, dëmtimin ose shkatërrimin e pasurisë së siguruar në mënyrë të papritur, të paparashikuar dhe...

Page 32 of 33 1 31 32 33
Open chat
1
Pershëndetje,
operatorët tanë jane online. Për çdo pyetje rreth siguracionit të makinës tuaj mos hezitoni të na shkruani!
Anna
Powered by