Gjithcka Ju Nevojitet rreth tregut të siguracioneve

www.targaime.com

Rruga dixhitale dhe 268 ankesa për 4 muaj

Qytetarët kanë denoncuar 268 problematika në lidhje me rrugët nga tetori i vitit  2018 deri në fund të shkurtit të këtij viti. Autoriteti Rrugor Shqiptar bëri me dije raportin e përdorimit të aplikacionit “Rruga  Dixhitale” duke dhënë detaje për llojin e ankesës apo kërkesës bërë nga qytetarët si dhe në...

Industria automotive shans për Shqipërinë

Hapja e disa fabrikave që prodhojnë sisteme kabllore apo pjesë të tjera për makinat në vendin tonë vjen, së pari, si efekt i ngopjes së tregut të fqinjëve tanë konkurrentë me këtë lloj industrie dhe si efekt i krahut të lirë të punës. Kështu e vlerëson Bledar Mankollari, drejtor ekzekutiv...

Kosova dhe Maqedonia, marrëveshje për njohjen e patentave.

Sot do të nënshkruhet marrëveshja për njohjen reciproke të patentave të shoferëve ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë. Në këtë ceremoni do të nënshkruhet gjithashtu edhe memorandumi për forcimin e bashkëpunimit në fushën e kontrollit të brendshëm. Nënshkrimi i kësaj marrëveshjeje do të bëhet nga ministri i Punëve...

WhatsApp chat